JINHO 9 – TRAPAGAS

JINHO 9 - TRAPAGAS

De Belgische Jinho 9 gebruikt zijn Jamaicaanse en Congolese roots om een eigen draai aan zijn muziek te geven. Jinho 9 had zijn allereerste radio-optreden in de FunX-studio in 2020. Tijdens zijn Funx-sessie viel Jinho 9 op door zijn taalvaardigheid; hij rapte in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Vervolgens bracht Jinho 9 in 2020 zijn single ‘Omdat Het Kan’ uit waarmee hij de aandacht trok van de Nederlandse Rapscene. In 2022 bracht Jinho 9 'Interessant' uit met Bizzey, KATNUF en Jeriel Thunder, dat viraal ging op TikTok. Zijn nieuwste release ‘Blind Op Zoek (Trapagas)’ werd meteen een virale hit in Nederland en België. Jinho 9 blijft aan populariteit en erkenning winnen vanwege zijn unieke mix van Belgische, Jamaicaanse en Congolese invloeden in zijn muziek. Naast zijn indrukwekkende taalvaardigheid wordt hij ook erkend voor zijn innovatieve en pakkende beats en teksten. Met elke nieuwe release blijft hij nieuwe fans aantrekken en zijn plaats in de Nederlandse rapscene verstevigen. Zorg ervoor dat je zijn officiële YouTube-kanaal bekijkt voor de nieuwste muziekvideo's en inhoud achter de schermen.

KREDIETEN

Productie bedrijf: Studio Nul
Regie: Gene Gulpen
Director of Photography: Cijrille Kurvers
Edit: Gene Gulpen
Styling: Amy Bender Styling
Best Boy: Noah Kloens